Ταπητοκαθαριστήρια Μαρίνου. | Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών σε όλη την Αττική
Τηλ: 210 4811797-8 | info@alfaclean.gr

Επί τόπου bioκαθαρισμοί

bio-καθαρισμοί

Με υπευθυνότητα τα έμπειρα συνεργεία μας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνουν τον καθαρισμό στο χώρο σας των μοκετών και των χαλιών σας.

Με σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού πετυχαίνουμε τον βαθύ καθαρισμό τους με ελάχιστο χρόνο στεγνώματος για άμεση χρήση του χώρου.

Χαλιά και Μοκέτες

Καθαρισμός σαλονιών

Καθαρισμός στρωμάτων

Σκάφη

Επαγγελματικοί Χώροι – Ξενοδοχεία

Επί τόπου καθαρισμοί χαλιών – μοκετών

Με την ίδια υπευθυνότητα και ποιότητα τα έμπειρα συνεργεία μας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνουν τον επί τόπου καθαρισμό μοκετών από τοίχο σε τοίχο καθώς και των χαλιών σας.
Τα συνεργεία μας με την μέθοδο ξηρού καθαρισμού προσφέρουν βαθύ καθαρισμό στις μοκέτες απομακρύνοντας βρωμιά λεκέδες και το περιττό χνούδι αφήνοντας τες καθαρές και υγιεινές με ελάχιστο χρόνο στεγνώματος για άμεση χρήση του χώρου .
Αυτή η μέθοδος ζωντανεύει τα χρώματα, αφαιρεί τα σημάδια, αναζωογονεί ακόμα και τα πιο επιβαρυμένα σημεία χωρίς καθαριστικά υπολείμματα, λεκέδες ή δυσάρεστες οσμές και είναι ασφαλής για παιδιά και κατοικίδια.
Με την ίδια προσοχή αναλαμβάνουμε και τον επί τόπου καθαρισμό τον πολύτιμων χαλιών σας. Ο καθαρισμός τους γίνεται με πρωτοποριακές μεθόδους που είναι εξειδικευμένες ανάλογος με το είδος του χαλιου σας. Με αυτες τις μεθόδους καθαρισμού δεν υπάρχει καμία περίπτωση ξεβάμματος ενώ επιτυγχάνεται τέλειος καθαρισμός σε βάθος.

vimata-katharismou_epi_topu

Εξειδικευμένο καθάρισμα για κάθε τύπο ταπετσαρίας (βαμβακερές, σατέν, αλκαντάρα, δερμάτινα) άριστο καθάρισμα σε βάθος με χρήση ξηρού αφρού χωρίς να αφήνουν κιτρινίλες, δυσάρεστες οσμές ή νερολεκέδες. Αφήνουμε το σαλόνι σας πεντακάθαρο και στεγνό έτοιμο για χρήση!

biokatharismos_stromaton

Με τη χρήση ουδέτερων και αντιαλλεργικών υλικών και με τη μέθοδο της κροκίδωσης στο σκούπισμα του στρώματος επιτυγχάνουμε την εξάλειψη και του τελευταίου μικροοργανισμού ενώ με τη χρήση ξηρού αφρού καθαρίζουμε κιτρινίλες, λεκέδες και
αίματα αφήνοντας το στρώμα καθαρό και υγιεινό.

lampa1

skoupaplai

skoupisma1

skoupisma2

Με ειδικό εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνουμε τον επί τόπου καθαρισμό για κάθε τύπο ταπετσαρίας (βαμβακερές, σατέν, μεταξωτές, αλκαντάρα, δερμάτινα) αλλά και μοκετών ή χαλιών .
Άριστο αποτέλεσμα με ουδέτερα αντιαλλεργικά υλικά που καθαρίζουν σε βάθος χωρίς να αφήνουν λεκέδες από νερό δυσάρεστες οσμές ή κιτρινίλες. Τα εξελιγμένα υλικά που χρησιμοποιούμε στεγνώνουν αμέσως επιτρέποντας την άμεση χρήση του χώρου.

Σας παρέχουμε επίσης την δυνατότητα να πάρουμε στο χώρο μας όσα μέρη μπορούν να μετακινηθούν να τα καθαρίσουμε και να σας τα επιστρέψουμε όποτε τα χρειαστείτε.

katharismos_skafon_

katharismos_skafon_alfaclean_

Ο καθαρισμός γίνεται από έμπειρα συνεργεία εξειδικευμένα στους επί τόπου καθαρισμούς μεγάλων χώρων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό έχοντας ως αποτέλεσμα τέλεια καθαριότητα και άμεση χρήση του χώρου.
Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν καθαρισμό μοκετών, χαλιών, σαλονιών, στρωμάτων κλπ. σε ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα, γραφεία και κάθε είδους επαγγελματικό χώρο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους καθαρισμού μπορείτε να ανατρέξετε στις επί μέρους κατηγορίες επί τόπου καθαρισμών στην σελίδα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μιλήσετε με κάποιον ειδικό

katharismos_epaggelmatikon_xwrwn_