Ταπητοκαθαριστήρια Μαρίνου. | Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών σε όλη την Αττική
Τηλ: 210 4811797-8 | info@alfaclean.gr

καθαρισμός χαλιών – μοκετών

Παραλαβή – Παράδοση

Αναλαμβάνουμε την άμεση παραλαβή και παράδοση των χαλιών σας όλο τον χρόνο στο δικό σας χώρο σε όλη την Αττική με δικά μας μέσα.

Τίναγμα

Μετά την παραλαβή όλα τα χαλιά περνάνε από το υπερσύγχρονο μηχάνημα τινάγματος μας με την τεχνολογία μικροδονήσεων που είναι η πλέον ασφαλής για όλα τα χαλιά αλλά και η πιο αποδοτική μέθοδος .
Σε αυτό το στάδιο γίνεται και ένας πρώτος έλεγχος των χαλιών σας για τυχόν φθορές.

Καθαρισμός

Μόλις περάσει από το στάδιο του τινάγματος το χαλί ή η μοκέτα σας, πλένονται στο υπερσύγχρονο πλυντήριο πολλαπλών προγραμμάτων.
Η χρήση ουδέτερων αντιαλλεργικών απορρυπαντικών που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας αλλά και το περιβάλλον καθώς και η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος εξασφαλίζουν τον άριστο καθαρισμό των χαλιών σας.
Μετά το πλύσιμο το χαλί σας ξεβγάζεται με ειδικά υλικά που εκτός από υπολείμματα απορρυπαντικών απομακρύνουν κατάλοιπα και από προηγούμενα πλυσίματα αφήνοντας το χαλί σας πεντακάθαρο σε βάθος.
Στη συνέχεια τα χαλιά σας στύβονται και στραγγίζονται σε ένα από τα φυγοκεντρικά μηχανήματα μας που αποβάλλουν, χωρίς καθυστέρηση, όλο το νερό, αφήνοντας μόνο λίγη υγρασία αποκλείοντας την πιθανότητα ξεβάμματος και βοηθώντας στο ταχύτερο στέγνωμα του χαλιού.

Στέγνωμα

Τα ευαίσθητα χαλιά σας απλώνονται στις σκεπασμένες απλώστρες μας και στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους ζωντανά και αναλλοίωτα.
Ταυτόχρονα, μένουν στα στεγνωτήρια μας για όσο ακριβώς χρόνο χρειάζονται, έτσι ώστε να είναι τελείως στεγνά όταν θα συσκευαστούν.

Ποιοτικός έλεγχος – συσκευασία

Μόλις το χαλί σας στεγνώσει ακολουθεί ο ποιοτικός έλεγχος και η συσκευασία του. Αυτό γίνεται στο ειδικό μηχάνημα συσκευασίας ώστε να διαπιστωθούν και να διορθωθούν έγκαιρα τυχόν ατέλειες στον καθαρισμό του χαλιού σας .
Ταυτόχρονα με τον ποιοτικό έλεγχο το χαλί σας σκουπίζεται , απομακρύνεται το περιττό χνούδι και στη συνέχεια συσκευάζεται.
Η συσκευασία γίνεται με ειδικό νάιλον που ενώ προστατεύει από την υγρασία και την σκόνη επιτρέπει στο χαλί σας να «αναπνέει».

Φύλαξη χαλιών

Η αποθήκευση των χαλιών σας γίνεται σε ασφαλείς ιδιόκτητους χώρους με ιδανικές συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας και με συστήματα πυρασφάλειας και συναγερμού κρατώντας τα χαλιά σας μακριά από κάθε κίνδυνο.
Η ταξινόμηση των χαλιών στα ράφια γίνεται με βάση το βάρος και την ευαισθησία τους, έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φύλαξης τους.
Τέλος, η απογραφή γίνεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, δίνοντας μας τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την ακριβή θέση και τις διαστάσεις τους.

Gallery

Videos