Ταπητοκαθαριστήρια Μαρίνου. | Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών σε όλη την Αττική
Τηλ: 210 4811797-8 | info@alfaclean.gr

Η εταιρεία

Ταπητοκαθαριστήρια Πειραιά Alfaclean Μαρίνου

Τα ταπητοκαθαριστήρια alfaclean – Μαρίνου με πείρα 25 ετών στο χώρο του ταπητοκαθαρισμού, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού για τα χαλιά και τις μοκέτες σας.

Επίσης το τμήμα επί τόπου καθαρισμών μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού στο σπίτι, σε επαγγελματικούς χώρους ,στο αυτοκίνητο και στο σκάφος.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που είναι εξοπλισμένες με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα εγγυώνται τον τέλειο και βαθύ καθαρισμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα τον υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Πιστοποιημένος καθαρισμός

 

Πιστοποιημένος καθαρισμός για κάθε τύπο χαλιού και μοκέτας από το ταπητοκαθαριστήριο μας. Η χρήση ουδέτερων αντιαλλεργικών απορρυπαντικών που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας αλλά και το περιβάλλον καθώς και η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος εξασφαλίζουν τον άριστο καθαρισμό των χαλιών σας.

Στεγνοκαθαριστήρια Μαρίνου

www.marinou.eu


Πειραιάς


Καμίνια


Αγ. Δημήτριος